۴ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۰۶

دکتر هاشمی مطرح کرد:

لزوم حمایت افراد در تکمیل اطلاعات بانکهای سلولهای بنیادین/ دستیابی محققان شیرازی به تکنولوژی تولید لامپهای رادیولوژی

لزوم حمایت افراد در تکمیل اطلاعات بانکهای سلولهای بنیادین/ دستیابی محققان شیرازی به تکنولوژی تولید لامپهای رادیولوژی

شیراز-خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به وجود تعدد بانک پژوهشی سلول های بنیادین، گفت: چنانچه حمایت مردم در این زمینه بیشتر شود شاهد پیشرفت های بسیاری در زمینه  اطلاعات بانک سلولهای بنیادین خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید بصیر هاشمی ظهر سه شنبه در نشست خبری  به مناسبت معرفی دستاورهاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این خبر بیان کرد: آز انجایی که تجهیر وتکمیل زیرساخت های پژوهشی به عنوان یکی ازسیاست های این دانشگاه به شمار می رود، تلاش داریم با تکمیل وتجهیز این زیرساختها بتوانیم نیازهای اولیه پژوهشی را در حوزه سلامت بی نیاز کنیم.

 وی وجود تعداد قابل توجه بانک زنده سلول های بنیادین در قطب پزشکی کشور را امری بی بدیل در جهت دستیابی به تحقیقات علمی پزشکی کشور دانست وافزود: امروزه در شیراز وسایر شهرستان های این استان مراکزکهورت وبانک های مختلف سلول های بنیادین وجود دارد که نیاز است خیرین وبویژه تمامی افراد جامعه برای با مراجعه به این مراکز با انجام نمونه های تست های مربوطه محققین را یاری کنند.

دکتر هاشمی  تمامی این بانک های فعال پزشکی را مهم دانست ویاد آور شد: قرار است به تازگی مرکز پزشکی بازساختی با هدف کشت عضو انسان و  وهمچنین با انجام اقدامات مطالعاتی در زمینه سلول های بنیادین صورت گیرد.

 معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه علوم پزشکی شیرازمهمترین هدف از انجام این مرکز را جایگزین کردن عضو طبیعی به جای عضو های مختلف مصنوعی دانست.

این پزشک جراح در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تجمیع مناطق علمی وفناوری دانشگاههای استان در زمینه اجرای اقدامات مطالعاتی وپژوهشی اشاره کرد و افزود: قرار است بزودی با تجمیع این مراکز علمی ،تلاش بشود که اقدامات مختلف فناوری توسعه یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ساخت و تولید لامپهای رادیولوژی اشاره کرد واظهار کرد: امروزه ساخت لامپ های رادیولوژی انحصاری کشورهای اروپایی است اما دانشگاه شیراز توانسته با برخورداری از محققان این صنعت به این تکنولوژی دست یابد که این امر در مرحله تست های اولیه قرار دارد به همین جهت نیازمند تست های نهایی است که بتوانیم در مرحله تولید انبوه فعالیت داشته باشیم.

موسسات کهورت به موسساتی گفته می شود که بصورت کامل با انجام غربالگری وانجام مطالعات گسترده بر روی افراد هر منطقه بر شیوع بیماری ها  های منطقه وعلل بیماری های منطقه تحقیقات علمی داشته باشد. 

کد خبر 2358154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha